ALTAX

ALTAX është një qendër studimore fiskale dhe Zyrë Konsulence dhe Asistence, që punon që të rritë mirëkuptimin e qeverisë dhe publikut për cështje të lidhura me ndershmërinë e sistemit ekonomik, fiskal ne shoqerine civile ne Shqipëri, si dhe kryerjes së shërbimeve publike vendore dhe qendrore të duhura dhe të qendrueshme.ALTax përfaqëson një qendër kërkimore të pavarur fiskale, në rolin e nje komentatori të financave publike, politikës fiskale, ligjit tatimor, edukimit fiskal, politikave sociale dhe pabarazive sociale në shpërndarjen e mirëqenies duke vlerësuar zhvillimin e politikave me qëllim promovimin e zhvillimit në Shqipëri të krahasuara me vendet në rajon dhe botë.

lexo më shumë
Analizë fiskale dhe konsulencë

Lajmet më të fundit

boshlleku tvsh

TVSH-ja e munguar në Shqipëri dhe Koso…

Qendra ALTAX prezanton në këtë studim përpjekjen për herë të tretë, për vlerësimin e nivelit të boshllëkut...

tatime direkte-tatime indirekte

TATIMET DIREKTE: DISKUTIMI PËR SHKALLË…

Në një analizë të tatimeve direkte, si dhe të pjesës së diskutimit më të fundit elektoral në Shqipëri lidhu...

Blog

Open Balkan

Open Balkan: Të humbur dhe të fituar

Rrënjët politike të reagimit aktual kundër nismës së ndërmarrë “Open B...

barra nga efekti Covid-19

Kush e mbajti barrën e humbjeve nga efe…

Një nga surprizat pozitive për recesionin e vitit të kaluar është se sa pak...

Kalendar

Shtunë31
Korrik   2021
H M M E P S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Grafik

Video

Identifikohu